Yazın daha sağlıklı bir cilt için tavsiyeler: Işıltınız güneşle yarışsın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yazın daha sağlıklı bir cilt için tavsiyeler: Işıltınız güneşle yarışsın
Abone ol
Soğuk ve kuru kış günleri yerini uzun, sıcak yaz günlerine bırakıyor. Bu süreçte cildin ihtiyaçları da değişiyor.  Estetik International Medikal Doktoru Çağatay Güngörsün, yazın sağlıklı ve canlı bir cilt için tavsiyelerde bulunuyor.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

 

Lifting, kırışıklık giderme, kırışıklık tedavisi, yüzdeki sarkmaların toparlanması ve boyun çizgilerinin giderilmesi gibi birçok alanda hizmet veren Estetik International; örümcek ağı estetiği, bamboo masajı, mezoterapi, dolgu, botox gibi ameliyatsız çözümleriyle de yazı genç bir ciltle karşılamanızı sağlıyor. Estetik International Medikal Doktorlarından Çağatay Güngörsün, cildinizi yaza hazırlayacak önerilerini şöyle sıralıyor:

Parlak görünen bir cilde ulaşın

Daha parlak bir cildin ilk adımı tabi ki cilt bakımı. Kış aylarından kalan matlığı yok etmenin ve cildin altında bizi bekleyen tazeliğe ulaşmanın en iyi yolu ise Mezoterapi. Pul pul dökülen cildinizin yerine parlak, genç sağlıklı ve canlı görünen bir cilde ulaşmanıza yardımcı oluyor.  Hiyalüronik asidin doğrudan derinin orta tabakasına enjekte edilmesiyle uygulanan bu teknik ile kolajen ve elastin üretimi teşvik ediliyor ve beslenmiş olan cildiniz daha canlı bir hale geliyor. Donuk, parlaklığını yitirmiş bir cilde sahip olanlar ya da cildinde elastikiyet kaybı ve sarkma sorunu yaşayanlar bu tekniği güvenle tercih edebilirler.  Mezoterapi tekniğinin içindeki her aşamanın, bu konuda eğitim almış ve uzmanlaşmış kişiler tarafından yapılması oldukça önemli. Yaklaşık 20 dakika süren bu işlem ile 2. seanstan sonra sonuç almak mümkün. Bireysel ihtiyaca göre seans sayısı 4 ile 6 arasında değişebiliyor ve tedavi bittikten sonra dahi cilt yenileme etkisi devam ediyor.

Selülit oluşumunu önlemek mümkün

Yazın herkesin korkulu rüyası haline gelen selülitlerden de kurtulmak mümkün. Bu sorun için etkili bir teknik olan Bamboo masajı yalnızca yarım saat sürüyor.  Bu işlemle, hem bedeniniz dinleniyor hem de kışın yorgunluğu atılıyor. Brezilya’dan özel olarak temin edilen bamboo çubukları ile yapılan bu özel masaj, orta deri tabakasında gerilmiş lif haznelerini gevşeterek selülit oluşumunu önlüyor. Masajla birlikte sürülen yağ ise, yine deriyi besleyerek derinin canlı ve parlak gözükmesini sağlıyor.

Örümcek ağı mucizesi…

Örümcek ağı estetiği ameliyatsız yüz germe, canlandırma ve form kazandırma işlemi olarak öne çıkıyor. Yer çekimine ve ilerleyen yaşa bağlı olarak zaman içinde oluşan ince çizgiler; kötü hava koşulları, sağlıksız beslenme ve sık kilo alıp vermeye de bağlı olarak, derinleşmeye başlıyor. Tüm bu süreç özellikle yüz bölgesinde sadece çizgilerin oluşmasına değil, yanakların ve gıdığın sarkmasına, yüzün giderek ovalleşmesine neden oluyor. Örümcek ağı tekniği, işte bu noktada estetik cerrahiye alternatif, ameliyatsız yüz gençleştirme uygulaması olarak, cildinizdeki olası sorunların çözümünde fayda sağlıyor. 

 Saçlarınızı güneşin zararlı etkisinden koruyun

Saç mezoterapisi ile deri altından beslenen saçlar, güneşin zararlı etkisinden daha az etkileniyor. Mezoterapi,  kış boyunca soğuk havadan korunmuş ve yıpranmadan temizlenmiş saçların, klorlu havuz suyu, tuzlu deniz suyu ve güneşin zararlı etkilerinden korunmasına yardımcı oluyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

CADDE YEMEK SALONU

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kur korumalıda yeni kararÖnceki Haber

Kur korumalıda yeni karar

CHP’de tüm MYK üyeleri istifa etti!Sonraki Haber

CHP’de tüm MYK üyeleri istifa etti!

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel