İBB’den Çiftçilere Buğday, Arpa ve Yulaf Desteği Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB’den Çiftçilere Buğday, Arpa ve Yulaf Desteği Başladı
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), çiftçilere yönelik buğday, arpa ve yulaf dağıtımını Değirmenköy Kapalı Pazar Alanı'nda başlattı. 3-4 Ekim 2024 tarihlerinde devam edecek olan dağıtım programı kapsamında Değirmenköy'deki dağıtım noktası, Fevzipaşa ve İsmetpaşa mahallelerinin yanı sıra Büyükçavuşlu, Çanta Balaban, Sancaktepe, Çeltik, Gümüşyaka ve Yolçatı mahallelerindeki çiftçilere de hizmet verecek.
ÇORLU YILDIZ DİZEL

Değirmenköy İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Erkan Varol’un açılış konuşmasıyla başlayan dağıtım töreni programı, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Tan Hüseyin Kıroğlu ve İBB Tarım ve Su İşleri Daire Başkanı Ahmet Atalık’ın hitaplarıyla devam etti.

Dağıtım törenine İBB Tarım ve Su İşleri Daire Başkanı Ahmet Atalık, CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Tan Hüseyin Kıroğlu, Değirmenköy İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Sibel Aydın Işıköndeş, Silivri Belediye Meclis Üyeleri Şenol Fidan, Murat Okan, CHP Değirmenköy Mahalle Başkanı Ali Özdemir ile çeşitli STK temsilcileri ve siyasiler ile vatandaşlar katıldı. Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü de törene katılım sağlayan konuklar arasında yer aldı.

Tören esnasında yapılan konuşmalarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür edildi.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Çiftçiye can suyu niteliğindeki desteklerle İstanbul'da tarım yapılan alanları 51 bin dekar artıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na çok teşekkür ediyoruz," ifadeleri yer aldı.

Bu program, İstanbul'da tarımsal üretimi desteklemek ve çiftçilerin üretim maliyetlerini azaltmak amacıyla yürütülen çalışmaların bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Haber: Hasan Bircan / Ay Türk Haber
 

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gözler bu verilerdeydi... Yıllık enflasyon gerilediÖnceki Haber

Gözler bu verilerdeydi... Yıllık enflasy...

Başkan Balcıoğlu Marmara Belediyeler Birliği İkinci Meclis Toplantısına KatıldıSonraki Haber

Başkan Balcıoğlu Marmara Belediyeler Bir...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel