Doruk Bulut seçim çalışmalarına hızlı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doruk Bulut seçim çalışmalarına hızlı başladı
Abone ol
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, 28. Dönem milletvekilliği adayları listesinde, CHP İstanbul 3. Bölge 12. sırada ismi olan Silivri'li Doruk Bulut seçim çalışmalarına başladı. "Birleşe birleşe geliyoruz" sloganıyla hareket eden Bulut, önceki gün Semizkumlar Mahallesi esnaf ziyaretlerinde bulundu. Doruk Bulut, dün de Müjdat Gürsu Stadı'nda Silivrispor'un maçına katıldı.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine bir aydan az bir zaman kala, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Silivri'nin Semizkumlar mahallesinde ve Silivri sahilde esnaf ziyaretlerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, aynı gün Ordulular Derneği'ni ziyaret etti. Ardından Selimpaşa Mahalle Pazarını ziyaret ederek vatandaşları dinleyen Bulut, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler için desteklerini istedi. Bulut, Selimpaşa Muhtarı Hasip Önal’ı ziyaret etti ve bölgenin sorunları ile ilgili istişarede bulundu.

Silivri, Selimpaşa Mahallesi'nde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştiren Doruk Bulut, Selimpaşa esnafını da ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi. Bulut, yaptığı açıklamada; 

"Çiftçilere gübre ve tohum maliyetinin %50’sini geri vereceğiz" , "Gençlerin alacağı ilk 0 otomobilde ÖTV’yi sıfırlayacağız", Emeklilerin sağlıkta ödediği katkı payını kaldıracağız." mesajları verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi, 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, dün de Silivrispor'un Uzunköprüspor ile oynadığı şampiyonluk maçını tribünden takip etti. Başarılı bir futbol ile 6-0 galip gelen ve grubunda şampiyonluğunu ilan eden Silivrispor’un; oyuncularını, teknik ekibini, yönetimini ve tribünden desteklerini bir an olsun esirgemeyen taraftarlarını tebrik etti.

Bulut, dün akşam da Çanta Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği iftar programına İlçe Başkanı Berker Esen, Belediye Meclis Üyeleri Melih Yıldız, Bora Balcıoğlu ve Ömer Ercan ile birlikte katıldı.

 

 

CADDE YEMEK SALONU

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değirmenköy gençlerinden gol yağmuru..Önceki Haber

Değirmenköy gençlerinden gol yağmuru..

Güncel seçmen sayıları belli olduSonraki Haber

Güncel seçmen sayıları belli oldu

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel