Değirmenköy halkı iftar davetinde buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenköy halkı iftar davetinde buluştu
Abone ol
Değirmenköy'de, Silivri Belediyesi'nin düzenlediği iftar programı, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Bolluk ve bereket ayı olan, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle Silivri’nin Değirmenköy Mahallesi’nde Belediye tarafından tertip edilen ve tüm mahalle halkının davet edildiği bir iftar programı gerçekleşti. Programa Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,  siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yılmaz: “İnfakın hakim kılındığı bir Ramazan-ı Şerif’i inşallah hep beraber yaşarız.”

İftar programı, Değirmenköy Merkez Camii imamı Lokman Süleymanoğlu’nun dualarıyla başladı. Vatandaşlarla hep birlikte iftar açılan programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Peygamberimizin “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir.” Hadis-i Şerif’ine dikkat çekerek, “Bugün bu iftar sofrasında yaşadığımız gibi, veren elin alan eli görmediği ama konu komşunun gözetildiği, fakirin fukaranın sahip çıkıldığı, üstünün örtüldüğü, karnının doyurulduğu, yani infakın hakim kılındığı bir Ramazan-ı Şerif’i inşallah hep beraber yaşarız.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yılmaz, konuşmasının sonunda iftar programına katkılarından dolayı, iş adamı Adil Salman’a Değirmenköy’deki vatandaşlar adına teşekkür etti.

Tolga Toğan: “İnşallah yaraları hep birlikta saracağız.”

İftar programının sonunda bir konuşma yapan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, programa katılan depremzede vatandaşların da bulunduğunu hatırlatarak, onlarla birlikte bu iftarı açmanın ehemmiyeti ve anlamı olduğunu vurguladıktan sonra; “Ben de bu büyük felakette yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabırlar diliyoruz. İnşallah yaraları hep birlikte saracağız, sarmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandıktan sonra, iftar programına emeği geçen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a ve iş adamı Adil Salman’a teşekkür etti.

İftar programının sonrasında ise vatandaşlara çay ikramı yapıldı.

CADDE YEMEK SALONU

Kaynak:Ay Türk Haber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüm illerde kirli hava soluyoruz!Önceki Haber

Tüm illerde kirli hava soluyoruz!

Varnalı Konutlarında Anahtar ve Tapu SevinciSonraki Haber

Varnalı Konutlarında Anahtar ve Tapu Sev...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel