CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür'den Yenidoğan Bebek Çetesi'ne Dair Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür'den Yenidoğan Bebek Çetesi'ne Dair Açıklama
Abone ol
CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Yenidoğan Bebek Çetesi'ne yönelik yapılan basın duyurusunda, devletin ihmalkarlığını ve bebek katillerinin ortaya çıkma sürecini eleştirdi. Kömür, Özel hastanelerin kamulaştırılması ve sağlık birimleri içindeki hainlerin temizlenmesi gerektiğini belirtti.
ÇORLU YILDIZ DİZEL

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür'ün basın açıklaması şöyle;

"Yenidoğan Bebek Çetesi'nin gündeme gelmesi, çocuğu bebek katilleri tarafından öldürülen Sibel Koşal isimli bir annenin şikâyeti ve yürekli bir Cumhuriyet Savcısının tehdit edilmesine rağmen olayı gün ışığına çıkarması ve kamuoyuna mal etmesiyle olmuştur. Her ne kadar konu açığa çıkmışsa da, devlet birimlerinin bu konulardan bihaber olması, Sağlık Bakanlığı hastanelerinin dahi kullanılmış olması hem insani, hem siyasi, hem de vicdani olarak utanç vericidir.

Bir annenin şikâyeti üzerine, bebek katillerinin ortaya çıkarılması da devleti yönetenler açısından ayrı bir utanç vesilesidir. Suç şebekelerinin bir şekilde ortaya çıkarılması ve adalet önüne çıkarılmış olması dahi bir şans olarak kabul etmemiz, başlı başına bir garabet konusudur. Öyle bir hale gelmişiz ki, devletin görevini yapmasına şans demek ve toplumca buna sevinmek, ayrı bir utanç sebebi olsa gerek. 22 yıldır ülkeyi yöneten iktidarın toplumu getirdiği nokta, devlet kurumlarının görevini yapıyor olmasına ve suçluların adalet önüne çıkarılmasına sevinmemiz olmuştur. Yasaların işlediği, suçluların adalet önüne çıkarıldığı ve yargılandığı meseleleri konuşmak, demokratik ülkelerde kimsenin aklına dahi gelmez. Çünkü demokratik sistemlerde bunlar, devletin asli ve olmazsa olmaz görevleridir.

Pandemi döneminde canları pahasına sağlığımızı korumaya çalışan doktor ve sağlık personelimizi, aşağılık bebek katili bir çete ile gölgelemek doğru olmaz. “Doktorlarımıza giderse gitsinler” deme anlayışı, kabul edebileceğimiz bir söylem ve siyaset değildir. Sağlık personelimizi onurlandırmak, bizim asli görevlerimiz arasındadır. Kurucu önderimiz ve ebedi liderimiz M. Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” cümlesi, doktor ve sağlık personelimizin ne kadar güvenilir olduğunu ortaya koymaktadır. Sağlık ordumuz içinde çeteleşmiş katil bir grubun çıkarları uğruna bebek katilleri olabilecek gözü dönmüş hainler, sağlıkçılarımıza gölge düşüremezler. İktidar erkini elinde bulunduran hükümetin hemen şimdi, derhâl sağlık ordumuz içerisindeki çürük, insan sağlığıyla oynayan hainleri temizlemesini ve özel hastanelerin kamulaştırılmasını talep ediyoruz. Silivri kamuoyuna duyururuz.

İbrahim Kömür
CHP Silivri İlçe Başkanı"

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Silivri’de Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli TutuklandıÖnceki Haber

Silivri’de Uyuşturucu Operasyonu: İki Şü...

Silivri'de Hırsızlık Zanlıları Yakalandı: 22 Yaşındaki Şüpheli TutuklandıSonraki Haber

Silivri'de Hırsızlık Zanlıları Yakalandı...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel