Ak Parti Milletvekili Adayı Av. Mehmet Sarı Değirmenköylülerden oy istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mehmet Sarı, Silivri İlçe Başkanlığından siyasilerle beraber Silivri'nin Değirmenköy Mahallesi'nde esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Adayı olan Avukat Mehmet Sarı, dün Silivri'nin Değirmenköy Mahallesi'ndeydi. Ak Parti'nin Değirmenköy Mahallesi Sorumluları Akın Çınar ve Atacan Özdemir ile birlikte mahallede esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden Mehmet Sarı, vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi ve taleplerini not aldı. İkindi namazını Değirmenköy Merkez Camii'nde kıldıktan sonra Merkez Çarşıları ve Köroğlu Çarşılarında ziyaretlerine devam eden Milletvekili adayı Sarı'ya Silivri Ak Parti İlçe Başkanlığından siyasi isimler de eşlik etti.  

Sarı: "Tüm sorunları tek tek not aldık"

Ay Türk Haber Ajansı'na konuşan Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Avukat Mehmet Sarı, Değirmenköy halkına verdiği mesajında şunları söyledi;

Hizmetlerimizi İstanbul'un her köşesine ulaştırma noktasında partimiz kararlı bir şekil devam ediyor. Bu noktalarda da tabii 14 Mayıs seçimleri yaklaştı. Buna dönük olarak biz tüm milletimizin elini sıkacak, tüm dertlerini dinleyecek, bütün sorunları çözme noktasında adım adım İstanbul'un her köşesini dolaşıyoruz.

Bugün de, Silivri’mizin güzel Beldesi Değirmenköy’e geldik. Burada tabii, insanımızla bütün hemşirelerimiz ile hasbihal ettik, sorunlarını dinledik. Kendilerinin bizlerden tabii beklentileri talepleri var. Bunların hepsini not aldık. Doğal olarak hükümetimiz olarak etkin bir şekilde biliyoruz ki, Değirmenköy öncelikli olarak bir tarım beldesi. Bunun yanında, sanayi bakımından da önemli noktalarda belli aşamaya geldi. Gün geçtikçe bir taraftan da nüfusunun arttığını da hep beraber gözlemliyoruz. Ancak bu noktalarda yoğunluklu olarak bizden, ifade edilen belki talep ve şikayet noktasına belirtilen özellikle tarımsal destek noktasındaki hususları bunların hepsini tek tek not aldık ve bunları da bir türlü biz gerek hükümetimiz nazarında, gerekse ilgili bakanlıklarımız nazarında ileterek milletimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz.

Şunun farkındayız. Gerçekten milletimizin en küçük talebi ve beklentisi bizim için bir vecibedir. Ve bunu da sonuna kadar takip edip yerine getirmekte bizlerin bir boynunun borcudur tabiri caiz ise. Bu minvalde de gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Milletimizin geleceğini güvenli ve istikrarlı inşa etme noktasında da elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğimize de buradan Değirmenköy'lü hemşerilerimize ifade edebilirim.

Şunun da farkındayız. Milletimizin beklentilerine cevap verebilecek, geleceğimizi inşa edecek ve istikrarı temin edecek bir anlayış bir siyasi oluşum varsa o da şüphesiz ki AK Parti siyaseti, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siyaseti olduğunu da açıkça ifade edebilirim.

Milletimizin de bu noktalardaki teveccühünün çok yoğun bir şekilde olduğunu, özellikle Değirmenköy'lü hemşerilerimizin gerçekten bu noktalarda çok ciddi bir de teveccühünün olduğunu da görmekte, bizleri memnun ettiğini de ifade edebilirim.

Bütün hemşehrilerimizin tabii ki bayramını tebrik ediyorum. Bundan sonra bayramın mübarek olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hepinize, bütün Değirmenköy’lü hemşehrilerimize selam saygı ve hürmetlerimi arz ederim.

Avukat Mehmet Sarı kimdir?

Av. Mehmet Sarı, 1975 yılı Çorum doğumludur.

1997 yılında Dicle Üniversite Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1998 yılında İstanbul Barosu’nda avukatlık stajını tamamlayarak2005 yılına kadarkamu avukatı, daha sonra ise derbest avukat olarak mesleğini icra etmektedir. 

Ak Parti İstanbul-Bahçelievler ilk dönem yönetim kurulu üyeliği, 2011 ve 2014 yılları arası Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı /Seçim işleri Başkanlığı görevlerini yürüten Sarı, hali hazırda Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

2007 yılında İstanbul Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Özel Hukuk” alanında yüksek lisans yaptı,

2007–2010 yılları arasında Fransa’da Strasbourg (Robert Schuman) Üniversitesinde Fransızca eğitimi aldı ve Uluslararası Hukuk Master programını takip etti.

2010 yılında Amerika Birleşik Devletleri, Kentucky / Louisville Üniversitesinde İngilizce eğitimi aldı.

2011 yılında başladığı Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Kamu Hukuku” alanında doktora yaptı.

İstanbul Barosu Avukat Hakları Merkezi’nde, İstanbul Barosu CMK servisinde görev yaptı.

Bir dönem Yeşilay Şubesi Bahçelievler kurucu başkanlığı görevini yürüttü.

Uluslararası Hukukçular Birliği kurucu üyesi

Fransa – Türkiye Öğrenci Konseyi üyesi

2016 İstanbul Barosu seçimlerinde Hukukun Üstünlüğü adına İstanbul Barosu Başkan adayı oldu.

Üç yıl Polis Meslek Yüksekokulunda Ceza Hukuku dersleri verdi.

15 Temmuz Davalarında müşteki müdahil avukat olarak davaları takip etti. Ayrıca Ankara – İstanbul davaları hakkındaki bilgi notlarını Türkçe ve İngilizce hazırlayarak kamuoyunun bilgisine sundu.

Halen Türkiye Adalet Araştırmaları adına güncel hukuki çalışmalar yürütmektedir.

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı oldu.

Akademik düzeyde Fransızca ve iyi düzeyde İngilizce bilen Av. Dr. Sarı, evli ve üç çocuk babasıdır.

CADDE YEMEK SALONU

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1 haftalık ara tatil bitti, ders zili çaldıÖnceki Haber

1 haftalık ara tatil bitti, ders zili ça...

Doruk Bulut: "Benimle beraber olacağınızdan hiç bir şüphem yok"Sonraki Haber

Doruk Bulut: "Benimle beraber olacağınız...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel