Başar Turizm
İstanbul
BIST9079.97
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0
BTC/USD70776.91

Koç Burcu Özellikleri

Koç Burcu

(21 Mart - 20 Nisan)

  • Mottosu: Yeter ki hevesim kırılmasın!
  • Yönetici Gezegeni: Mars
  • Elementi: Ateş
  • PAYLAŞ

Grup: Ateş

Yönetici Gezegen: Mars

Renk: Kırmızı

Uğurlu Taş: Elmas

Şanslı Günü: Salı

Koç burcu özellikleri: Aktif, dinamik, insiyatif sahibi, hızlı, lider, yönetici

Koç burcu erkeği: Bir komutan edasında olabilir ve yönetme arzusu ruhunda vardır. Hızlıdır, bir süreci tamamladığında diğerine geçmekte zorlanmaz ancak her şeyi çabuk tüketen ve çabuk sıkılan bir yapıya sahiptir. Sakin ve sabırlı bir eş veya ortak ararlar.

Koç burcu kadını: Erkeksi özelliklere sahip, güçlü ve mücadeleci kadınlardır. Harekete geçmekten korkmaz, cesur ve girişimcidir. Ne istediğini bilir ve hızla kavuşmak ister. Sabırsız ve aceleci özellikleri hata yapmasına neden olabilir.

Koç burcu tarzı: Canlı renkler, cesur kıyafetler, erkeklerde sert ve maço, kadınlarda ise erkeksi ancak seksi giysiler

Bedende temsil ettiği bölge: Baş ve Yüz

Koç burcunun anlaştığı burçlar: Aslan, Yay, Terazi

Koç burcunun anlaşamadığı burçlar: Oğlak, Kova, Balık

Koç burcu olumlu yönleri: Hızlı, girgin, rekabetçi, gözüpek, mert, güçlü, hevesli, kararlı, inatçı, çalışkan

Koç burcu olumsuz yönleri: Sabırsız, çocuksu, aceleci, tezcanlı, bağımsız, sert, açıksözlü

Koç burcu aşk hayatı: Koç burcu ilişkilerinde herşeyden önce samimiyet ve dürüstlük arar. Yalandan, dolandan, dolambaçlı, karmaşık yollardan asla hoşlanmaz. Düşündüğünü olduğu gibi söyler, kırıcı olabileceğini hiç düşünmez. Göründüğü gibidir, yanıltmaz. İlişkilerde hızdan, çabuk sonuç almaktan hoşlanır. Olmayacağını anladığında kararını hemen verir, bir sonraki ilişkisine geçer. Meydan okumaktan ve rekabetten hoşlanır.

Anne Koç: Duygularını göstermekte zorlanır, duygusallık sergilemekten hoşlanmaz, kaçınır. Ancak eğlenceli, canlı, enerjik, oyuncu bir annedir. Çocuğuyla kısa ancak kaliteli zaman geçirmesini bilir. Çalışmaktan çocuğuna ayıracak zaman bulamayabilir.

Baba Koç: Şen, şakrak, eğlencelidir. Kız çocuklarının gözdesidir. Oğullarıyla futbol, konsol oyunlar vb her şeyi oynayabilir. İşkolik olabilir. Fazlasıyla açıksözlü olması, düşündüğünü olduğu gibi söylemesi çocuk kalbine sert gelebilir.

Çocuk Koç: Anne, babasını epeyce yorabilir. Ancak zekidir, muziptir, şeytan tüyü vardır. Fiziksel aktivitelere meraklıdır. Arkasından epeyce koşturabilir. Korkusuz, temkinsiz, sabırsız ve acelecidir.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar