© Ay Türk Haber 2022

Silivri'de Belediye İşçisine Şiddet: Şoför Murat Memiş Ağır Yaralandı

Silivri Belediye-İş Sendikası, Silivri’de bir trafik kazası sonrasında yaşanan şiddet olayıyla ilgili bir açıklama yaptı. Cumhuriyet Mahallesi Hacı Cemil Umut Sokak'ta meydana gelen olayda, Silivri Belediyesi Temizlik İşleri'nde görevli şoför Murat Memiş, bir vatandaş tarafından darp edildi.

Olay, Memiş’in aracıyla geri manevra yaparken bir vatandaşın özel aracının stop lambasına zarar vermesiyle başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, zarar gören araç sahibinin sinirlenmesi üzerine, Murat Memiş darp edilerek yere düşürüldü. Aldığı darbe sonucu yere düşen ve belden aşağısı tutmayan Memiş, Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Silivri Belediye-İş Sendikası, yaşanan bu vahim olayla ilgili olarak bir açıklama yaparak, saldırıyı kınadıklarını belirtti. Yaz aylarında temizlik işlerinin yoğunluğunun arttığı bir dönemde, işlerini özveriyle yerine getiren çalışanlarına yönelik bu saldırının kabul edilemez olduğunu vurgulayan sendika, süreci hem idari hem de hukuki olarak sonuna kadar takip edeceklerini ifade etti.

Ayrıca, sendika yetkilileri bu süreçte kendilerine destek olan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Başkan Vekili Mahmut Yıldızaydın, başkan yardımcıları ve diğer belediye yetkililerine, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Akif Seylan’a, Belediye-İş Sendikası İstanbul 1 No'lu Şube Başkanı Halil Koçak’a teşekkür etti.

Silivri Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası, darp edilen işçileri Murat Memiş’in tedavisinin devam ettiğini belirterek, olayın takipçisi olacaklarını duyurdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER