© Ay Türk Haber 2022

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan’ın Kurban Bayramı Mesajı

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Toğan mesajında bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

"Sevgili Silivri’li hemşehrilerim; Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmekte, onun rahmet ve bereketiyle buluşmaktayız.

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Bu vesile ile çok kıymetli şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, tüm Silivri’li hemşehrilerimizin, ilçemizde görev yapan çalışma arkadaşlarımın ve basın mensuplarımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER