© Ay Türk Haber 2022

İBB'den Çiftçilere Buğday, Arpa ve Yulaf Desteği; Dağıtım Değirmenköy'den Yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere buğday, arpa ve yulaf desteği sağlayacak. Dağıtım 3-4 Ekim 2024 tarihlerinde Değirmenköy Kapalı Pazar Alanı'nda yapılacak. 3 Ekim Perşembe günü saat 10:00'da düzenlenecek törene İBB Tarım ve Su İşleri Daire Başkanı Ahmet Atalık da katılacak.

Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Erkan Varol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere sağlanacak buğday, arpa ve yulaf desteğinin 3 Ekim 2024 Perşembe ve 4 Ekim 2024 Cuma günlerinde Değirmenköy Kapalı Pazar Alanı'nda dağıtılacağını duyurdu. 3 Ekim Perşembe günü saat 10:00'da bir dağıtım töreni düzenlenecek olup, törene İBB Tarım ve Su İşleri Daire Başkanı Sayın Ahmet Atalık da katılım gösterecek.

Destekten faydalanmak için başvuru yapan çiftçilere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından mesajlar gönderilmeye başlanmış olup, her çiftçinin dağıtım yerine hangi gün geleceği mesajlarda belirtildi. Çiftçilerin, kendilerine bildirilen tarihe göre dağıtım alanına gelmeleri gerektiği vurgulandı.

Ayrıca, Değirmenköy'deki dağıtım noktası sadece İsmetpaşa ve Fevzipaşa Mahallesi çiftçilerine değil, aynı tarihlerde Büyükçavuşlu Mahallesi, Çanta Balaban ve Sancaktepe Mahallesi, Çeltik Mahallesi, Gümüşyaka Mahallesi ve Yolçatı Mahallesi çiftçilerine de hizmet verecek.

Çiftçilere önemle duyurulur.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER