© Ay Türk Haber 2022

Başkan Balcıoğlu Marmara Belediyeler Birliği İkinci Meclis Toplantısına Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Marmara Belediyeler Birliği'nin ikinci meclis toplantısına katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arasındaki iş birliğinin artırılmasına yönelik görüşmeler yapıldı.

Marmara Belediyeler Birliği'nin ikinci meclis toplantısı yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'da toplantıya birliğin Denetim Komisyon Üyesi olarak katıldı.

Ayrıca, toplantıya Başkan Balcıoğlu'nun yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Bozbey, Marmara bölgesindeki belediye başkanları, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ve meclis üyeleri de katıldı.

Belediyeler arasındaki iş birliğinin yerel hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulmasına yardımcı olduğunu belirten Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin de bu sürecin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Silivri için çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Başkan Balcıoğlu, "Marmara Belediyeler Birliği'nde Silivri'yi temsil etmek ve bölgesel sorunlara çözüm bulmak adına var gücümüzle çalışacağız. Bu çerçevede, iş birliği ve dayanışma içinde ortak projeler geliştirmek amacıyla yerel yönetimlerle sürekli diyalog halinde olacağız. Silivri'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için kararlılıkla etkili çözümler üretmeye odaklanacağız" dedi.

Ev sahipliği için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkürlerini sunan Başkan Balcıoğlu, tüm katılımcılara da toplantıya verdikleri katkılar için teşekkür etti.

      

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER