© Ay Türk Haber 2022

Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı'ndan 23. Yıl Açıklaması

Ak Parti' nin kuruluşundan 23. yılı dolayısıyla Silivri İlçe Başkanlığı tarafından yayınlanan basın açıklamasında, Ak Parti'nin 23 yılda Türkiye’nin dört bir yanında sosyal ve ekonomik refahın artmasına, şehirlerin ve Silivri'nin modernleşmesine vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesine önemli katkılarda bulunduğu ifade edildi.

Açıklama şöyle;

"AK Partimiz 23 yaşında.

Bugün, AK Parti'nin 23. kuruluş yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz. Kuruluşundan bu yana AK Parti, ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarını güçlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda dünya arenasında da önemli bir aktör haline getirmek adına çaba göstermiştir. Bu süreçte partimizin vizyonu ve politikaları Türkiye’nin uluslararası alandaki etkisini artırmış ve küresel siyasette önemli bir rol oynamıştır.

AK Parti’nin yürüttüğü politikalar, ülkemizi sadece ekonomik ve siyasi değil, aynı zamanda uluslararası diplomasi alanında da güçlendirmiştir. Bölgesel ve küresel krizler karşısında Genel Başkanımız, Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sergilediği etkin diplomasi, Türkiye’nin global düzeydeki rolünü pekiştirmiştir. Bu başarı, ülkemizin güvenlikten ekonomi politikalarına kadar geniş bir spektrumda etkili olmasını sağlamıştır. Partimizin 23 yıllık serüveni, Türkiye’nin dört bir yanında sosyal ve ekonomik refahın artmasına, şehirlerimizin ve İlçemizin modernleşmesine vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesine önemli katkılarda bulunmuştur.

AK Parti olarak hem ulusal hem de uluslararası alanda Türkiye’nin daha da güçlenmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın İzinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Partimizin 23. yılı, bize daha büyük hedeflere ulaşma ve global sahnede daha etkin rol alma konusunda yeni bir motivasyon sağlamıştır.

Halkımızın desteğiyle, ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Başta Genel Başkanımız, Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin kurucularına, tüm teşkilat mensuplarına ve destek veren herkese teşekkür eder, ülkemizin uluslararası başarılarının devamını dilerim.

Nice 23 yıllara."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER