Başar Turizm
İstanbul
BIST9524.59
DOLAR32.5479
EURO34.8108
ALTIN2489.4
BTC/USD63785.23
Haluk Özdemir

Haluk Özdemir

Mail: [email protected]

Değirmenköy'e özel ilan panosu ihtiyaç

Merhaba, sayın okurlar

Sayın hemşehrilerim, bugün size benim gözümle kasabamızda eksiklik olarak gördüğüm bir konuyu açmak istiyorum. Bu konuyu bir iki masada konuştum, hep de olumlu cevaplar aldım. Bir de sizin görüşünüze sunmak istiyorum.

Merkez çarşılarda minibüs duraklarının yanında reklam panoları var. Bu panoların yanına sadece Değirmenköy’ün duyurularını yapmak için bir özel ilan panosu olsa, burada düğün törenleri sünnet törenleri, toplantılar, şenlikler gibi ilanlar yazılı olarak yapılsa, (ışıklı olsa daha da iyi olur) böyle bir pano kasabamıza dışarıdan gelen insanların da bilgi sahibi olmasını sağlar.

Hoparlörün duyurusunu kaçırmış olabiliriz, bazı durumlarda hoparlörler kullanılmayabilir, bazı haberlerin belgesi görülmesi gerekebilir. Kısaca yazılı duyurunun daha makbul olacağını düşünüyorum.

Bir diğer konu da, aynı yerde bir tane temenni - dilekler - öneriler ve şikayetler gibi hususları yazıp ifade edebileceğimiz, yetkililere ulaşabilmemize aracılık yapacak bir kutu, sandık neyse böyle bir nesnenin oraya koyulması çok elzem olur.

Çünkü vatandaş istediği yere ulaşamıyordur ya da çok parlak bir fikri vardır. Burada gözden kaçan önemli konular yakalanabilir.

Ben kendi fikrimce eksiklik olarak gördüğüm konuları yazacağım, sanırım bunlar herkese açıktır.

Söylediklerim çok basit gibi görünen meseleler olabilir ama bu tür küçük dokunuşlar kasabamızın kalitesini arttırır. Ve bu aynı zamanda yöneticilerin de ne kadar şeffaf, demokrat ve öz güvenli olduğunun bir göstergesi olacaktır.

Yazıma son verirken hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Hoş çakalın.

Saygılarımla…

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar