Kursiyerlere ücretsiz kitap dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kursiyerlere ücretsiz kitap dağıtıldı
Abone ol
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, “Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geleceğin teminatı olan öğrencilere yatırım yapmaya devam ediyor.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Kurs merkezindeki öğrencilerin üniversiteye hazırlık aşamasında katkı sağlayacak kitaplar ücretsiz olarak dağıtıldı. Kitaplarını alan öğrenciler, eğitimlerinde hiçbir masraftan kaçmayan ve her zaman kendilerine destek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Kurs merkezi ziyaretinde sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle vakit geçiren Belediye Başkanı Topaloğlu, kurs merkezinde eğitim veren alanında uzmanlaşmış öğretmenlerle de sohbet etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla çıktıkları yolda öğrencilere yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Topaloğlu, kurs ziyareti sırasında öğrencilerin gözlerindeki ışıltıyı gördüğünü ve çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çocuklarımıza kitaplarını dağıttık. Ücretsiz olarak verilen bu kitaplar aldıkları eğitime de katkı sağlayacaktır. Çocuklarımız var güçleriyle çalışıyor. Biz çocuklarımızdan umutluyuz. En büyük mutluluk bu çocukların mutlu olmasıdır. Hepsine başarılar diliyorum. Kemer Belediyesi olarak eğitime katkılarımız devam edecek.” dedi.

- Kendi öz amcamı görmüş gibi oldum

Öğrencilerden Hüseyin Uygar Aslan, yaptığı açıklamada, derslerin çok iyi geçtiğini belirterek, “Derslerimize katkı sağlayacak olan kitapların ücretsiz verilmesini sağlayan Başkanımız Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Ben Necati Başkanı ilk gördüğümde kendi öz amcamı görmüş gibi oldum. Çok samimi birisi. Kendisini çok seviyoruz.” diye konuştu.

Öğrencilerden Ahmet Sadi Sevindik ise ücretsiz olarak eğitim almasını sağlayan ve ücretsiz dağıtılan kitaplardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirerek, Başkan Topaloğlu’nu örnek aldığını kaydetti.

Öğrencilerden Aleyna Şıhça, ücretsiz olarak dağıtılan ders kitaplarından dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini aktardı.

Öğrencilerden Yiğit Çetin de kurstaki çok öğretmenler sayesinde çok iyi bir eğitim süreci yaşadıklarına işaret ederek, öğrencilere sağladığı katkılardan dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini belirtti.

Öğrencilerden Refika Saçu da güzel bir eğitim süreci geçirdiklerini ve sürekli deneme sınavlarına girdiklerini belirterek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.

Kursta ücretsiz olarak eğitim alan bir diğer öğrenci Mustafa Berber ise şunları kaydetti:

“Necati başkan sağ olsun bize çok destek oluyor. Ücretsiz verilen ders kitapları da çok kaliteli. En iyi yayınları seçtiklerini düşünüyorum. Üniversite sınavında ilk 100 bine girmeyi hedefliyorum. Üzerimizde büyük emekleri olan başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Tuana Ezer de Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitime verdiği önemi bildiğine dikkat çekerek, kendilerine sağladığı tüm imkanlardan dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi.

Öğrencilerden Beste Gül Çelik de Başkan Topaloğlu’nun öğrencilere verdiği destek ve katkıların karşılığını üniversite sınavında vereceklerini kaydetti.

Öte yandan Başkan Topaloğlu, 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesine kar yağdığı zaman öğrencilere gezi düzenleyeceği müjdesini de verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

CADDE YEMEK SALONU

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rosatom, Modernize Edilmiş Yüzer Güç Santralleri İçin Nükleer Yakıt GeliştirdiÖnceki Haber

Rosatom, Modernize Edilmiş Yüzer Güç San...

Haydi Gençler Söz Sizde!Sonraki Haber

Haydi Gençler Söz Sizde!

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel