Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP'li Melih Yıldız'ın Ankara temasları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP'li Melih Yıldız'ın Ankara temasları
Abone ol
Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi olan Melih Yıldız, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ile görüştü.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için Ankara'da bir takım siyasi temaslarda bulunan Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Melih Yıldız, ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldız, TBMM'de CHP Grup Başkan Vekili Engin Altan ile Silivri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiğini ifede ederek, Silivrililere selam ve sevgilerini ileten Sayın Engin Altay'a nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.

13. Cuhmurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret eden Melih Yıldız, Kılıçdaroğlu 'na hayırlı olsun dileklerini iletirken, Kılıçdaroğlu'da Yıldız aracılığıyla Silivrililere selam ve sevgilerini gönderdi.

Yıldız sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı;

"13.Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda halkın iktidarını birlikte kurmak için çok çalışacağız. Başlıyoruz, başaracağız. Tüm Silivrili hemşerilerimize sevgi ve saygılarını ileten Genel Başkanımıza nazik misafirperverliği, değerli görüşleri için teşekkür ederim."

Melih Yıldız kimdir 

1978 de Silivri’de doğdu.İlk okulu Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nda, Orta okulu İstanbul Özel Eseniş Lisesinde okudu. Lise öğrenimini Silivri Lisesinde tamamladı. Bilkent Üniversitesi Büro Yönetimi Meslek Yüksek Okulundan mezundur. Aile bireylerine ait şirkette Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan ve 2009 Seçimlerinde CHP Belediye Meclis Üyesi seçilen bu görevine halen devam eden Yıldız, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde CHP Meclis Üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Melih Yıldız Belediye Başkanı Adayı olacak mı

Silivri Belediyesi Meclis üyesi olan CHP'li Melih Yıldız, henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, 2024 yılı yerel seçimlerinde Silivri'de Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanlığı adaylığı için konuşulan isimlerden. Silivri'nin etkin siyasetçilerinden olan Yıldız'ın, çok büyük bir olasılıkla Belediye Başkanı adayı olacağı düşünülüyor.

CADDE YEMEK SALONU

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyüpsultan’da Hilye-i Şerif sergisi açıldıÖnceki Haber

Eyüpsultan’da Hilye-i Şerif sergisi açıl...

Kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat!Sonraki Haber

Kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat!

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel