İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, Millet İttifakı’nın başkanlarını İzmir’de buluşturacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, Millet İttifakı’nın başkanlarını İzmir’de buluşturacak
Abone ol
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin beşinci gününde altılı masanın temsilcileri bir araya gelecek. Saat 17.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak Millet İttifakı Genel Başkanlar Buluşması’na 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sına DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti genel başkanları da katılacak.“Yeniliğe Davet” başlığıyla yapılan ve geleceği inşa etmeye çağıran İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin beşinci günü Millet İttifakı Genel Başkanlar Buluşması’na sahne olacak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek. Buluşmada İYİ Parti’yi ise Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale temsil edecek.Yeni yüzyıla yön verecek politika önerilerinin ortaya konduğu kongre kapsamındaki tarihi buluşma saat 17.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde olacak.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin beşinci gününde altılı masanın temsilcileri bir araya gelecek. Saat 17.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak Millet İttifakı Genel Başkanlar Buluşması’na 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sına DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti genel başkanları da katılacak.

“Yeniliğe Davet” başlığıyla yapılan ve geleceği inşa etmeye çağıran İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin beşinci günü Millet İttifakı Genel Başkanlar Buluşması’na sahne olacak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek. Buluşmada İYİ Parti’yi ise Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale temsil edecek.

Yeni yüzyıla yön verecek politika önerilerinin ortaya konduğu kongre kapsamındaki tarihi buluşma saat 17.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde olacak.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

CADDE YEMEK SALONU

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer yeniden aday olmayacakÖnceki Haber

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer yeni...

Yılmaz: "İBB'yi yönetenler deprem konusunda top çevirdi durdu"Sonraki Haber

Yılmaz: "İBB'yi yönetenler deprem konusu...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel