Değirmenköy’de CHP rüzgarı esti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenköy’de CHP rüzgarı esti
Abone ol
2023 Genel Seçimi çalışmaları kapsamında, Silivri’nin Değirmenköy Mahallesi’nde sandık kurulu üyelerinin eğitimlerini gerçekleştiren CHP Silivri İlçe Başkanlığı, Başkan Berker Esen ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra Değirmenköy esnafını ve kahvehanelerini ziyaret etti. Ziyarete, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu da eşlik etti.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Silivri İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda dün Değirmenköy Mahallesi’nde bulunan CHP Silivri İlçe Başkanlığı kadroları, sandık kurulu üyelerinin asil, yedek ve müşahitlerinin sandık eğitimlerini gerçekleştirdi. Eğitimlerde CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve Başkan Yardımcısı Tunacan Yaşar ile birlikte diğer Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Esen: “Seçim sandıkta kazanılır”

CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nın genç ve dinamik Başkanı Berker Esen, seçimlerde sandık eğitimlerinin önemini vurgulayarak “Seçim sandıkta kazanılır diyerek çıktığımız bu yolda; sandık görevlilerimizin eğitimlerini gerçekleştirerek, seçim günü sandıktan çıkacak bir oyun dahi peşinde koşacak, sandıktan çıkan hiçbir oyu heba etmeyeceğiz ve sonuna kadar arkasında olacağız” ifadelerini kullandı.

Esen: “Vatandaşların Ramazan ayını kutluyoruz”

Eğitim çalışmalarının ardından Değirmenköy esnafını ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen CHP Silivri İlçe Başkanı Esen ve ekibi, vatandaşlarla bir araya gelerek hal hatır sordu ve sohpetlerine katıldı. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Değirmenköy halkına selamlarını ileten Başkan Esen, Değirmenköy halkının Ramazan ayını kutladı, Mahalle Başkanları ile birlikte kahvehaneleri gezerek mahalle halkıyla çay içti ve halkın sorunlarını dinledi.

Balcıoğlu: “İBB destekleri artarak devam edecek”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Silivri Belediyesi Meclis üyesi olan ve ilk Belediye Başkanlığı seçimlerinde adaylığı muhtemel isimlerden Bora Balcıoğlu da esnaf ziyaretlerine katılan isimlerdendi. Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve hayvancılıkla uğraşan Değirmenköy halkına desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

 

CADDE YEMEK SALONU

Kaynak:Ay Türk Haber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Teknopark Silivri'ye katma değerler sunacak"Önceki Haber

"Teknopark Silivri'ye katma değerler sun...

İnce startı Anıtkabir’den verdiSonraki Haber

İnce startı Anıtkabir’den verdi

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel