Buz Adası’nda Yarıyıl Eğlencesi Başlıyor..!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Buz Adası’nda Yarıyıl Eğlencesi Başlıyor..!
Abone ol
Öğrenciler yarıyıl tatilinin keyfini Avrupa’nın en büyük buz pistinde çıkarıyorlar. Zeytinburnu Buz Adası yarıyıl tatiline özel olarak seans sayılarını artırırken, piste çıkacak öğrencilerin paten ve koruyucu ekipmanlarını da ücretsiz kullanıma sunuyor. 
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Avrupa’nın en büyük buz pisti Zeytinburnu Buz Adası’nın serbest seansları, yarıyıl tatiline özel olarak yeniden düzenlendi. Uluslararası standartlara sahip Buz Adası’nda, tatili fırsat bilen öğrenciler için ekstra serbest seanslar eklendi. 17 gün sürecek yarıyıl tatili boyunca öğrenciler, Buz Adası’nın keyfini doyasıya sürecekler.

BUZ HOKEYİ MÜSABAKALARI ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLECEK

Biletini Biletix’ten ya da Buz Adası gişelerinden alanlar, haftanın her günü 14.00-22.00 saatleri arasında gönlünce eğlenebiliyorlar. Seyirci kapasitesi 2 bin 400 kişi olan Buz Adası’nda ayrıca 26 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında, Buz Hokeyi U20 Erkekler Dünya Şampiyonası Maçları da oynanacak. Türkiye, Güney Afrika, Bulgaristan, Bosna Hersek, Yeni Zelanda, İsrail, Avusturalya ve Kırgızistan milli takımlarının mücadele edeceği maçlar ücretsiz izlenebilecek.

EKİPMANLAR BUZ ADASI’NDAN

Buz Adası’nın alt ve üst katlarında aynı anda hizmet verebilen iki olimpik buz pistinde, tek seansta aynı anda 200 kişi buz pateni yapabiliyor. Seanslarda patenin yanı sıra kask ve dizlik gibi koruyucu ekipmanlar da Zeytinburnu Buz Adası tarafından ücretsiz olarak kullandırılıyor.

İstanbul’un yeni buz sporları ve eğlence merkezi haline gelen Buz Adası’nda, buz patenine yeni başlayanlar da profesyonel eğitmenler eşliğinde doyasıya eğlencenin keyfini çıkarabiliyor.

İSTANBUL’UN HER YERİNDEN KOLAY ULAŞIM

Açık ve kapalı otoparkları bulunan Zeytinburnu Buz Adası’nın E-5 karayoluna, metro, tramvay, Marmaray, metrobüs ve otobüs duraklarına yakın olan konumuna toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak çok kolay.

BUZ ADASI HAKKINDA

Yapımı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Zeytinburnu Belediyesi tarafından üstlenilen, Buz Adası 1.800 metrekare olimpik ölçüye sahip iki buz pistinden oluşuyor.

Aynı anda kullanılabilen 2 pistte, uzman eğitmenler eşliğinde; paten ve koruyucu ekipman desteği de sağlanarak ziyaretçilere başlangıç ve temel paten eğitimleri veriyor.

Buz Adası’nda ayrıca kafe ve fuaye gibi alanlar bulunurken, Bilim Zeytinburnu ve Veliefendi Millet Kıraathanesi gibi, gençlerin istifade edeceği birimler de aynı kompleks içerisinde yer alıyor.

Zeytinburnu Buz Adası, buz hokeyi lig maçları, buz hokeyi ve buz pateni antrenmanları, dünya şampiyonaları ve şampiyonlar ligi gibi birçok ulusal veya uluslararası spor organizasyonuna da ev sahipliği yapıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

CADDE YEMEK SALONU

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kültür ve sanat bu merkezde yaşayacakÖnceki Haber

Kültür ve sanat bu merkezde yaşayacak

Uğur Mumcu Ve Demokrasi Şehitleri Söyleşiyle AnılıyorSonraki Haber

Uğur Mumcu Ve Demokrasi Şehitleri Söyleş...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel