2022’nin güvenlik şampiyonu ESET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2022’nin güvenlik şampiyonu ESET
Abone ol
Dijital güvenlikte dünya lideri olan ESET, Canalys tarafından hazırlanan 2022 Küresel Güvenlik Liderliği Matrisi’nde “Şampiyon” oldu.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Dünyanın önde gelen teknoloji pazarı analiz firması Canalys, 2022 Güvenlik Liderliği Matrisi’ni açıkladı. Canalys, Liderlik Matrisi ölçümü kapsamında siber güvenlik hizmet sağlayıcılarının genel bir değerlendirmesini yapıyor. Müşterilerini teknoloji endüstrisinin geleceği konusunda yönlendirmeye ve geçmişin iş modellerinin ötesine geçecek şekilde düşündürmeye çabalıyor. Canalys tarafından yapılan ölçümleme kapsamında kurumların yatırımları, stratejileri, pazardaki performansları, iş yapma biçimleri değerlendiriliyor. ESET; teknik desteği, hesap yönetimi ve genel anlamda işleri kolaylaştırması sayesinde, iş ortaklarından en yüksek oyları alarak şampiyon oldu. 

Kendimizi geliştirmek için sürekli yatırım yapıyoruz

ESET’in Ticaretten Sorumlu Başkanı Ignacio Sbampato şu değerlendirmeyi  yaptı:

“Hedefimiz, bir kurumun sistemlerinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlayan dijital güvenlik hizmetleri sunmak. İş ortaklarımıza mevcut en yoğun çok katmanlı teknolojileri sunarak kendileri ve işletmelerinin gelişimi için en önemli olan konuya odaklanmalarına imkan tanıdığımızı düşünüyoruz. ESET olarak 30 yılı aşkın süredir müşterilerimizin uç noktalarının ve sistemlerinin hem bilinen hem de daha önce hiç görülmemiş tehditler tarafından ihlal edilmesini engellemek için birden fazla tescilli teknoloji katmanına yatırım yapmaya devam ediyoruz.” 

Teknoloji odaklı, bağımsız bir şirket olan ESET her zaman bilime dayalı, güvenliğe öncelik veren bir yaklaşım sergileyerek küresel tehdit istihbarat sistemlerini geliştirmek için makine öğrenimi ve bulut bilişim gücünü öncelikli olarak benimsemiştir. ESET,  iş çözümleriyle sektörde sürekli şampiyon, önemli bir oyuncu ve lider olarak gösterilmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

CADDE YEMEK SALONU

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım ve Bahçıvanlık Bahar Dönemi Eğitimleri BaşlıyorÖnceki Haber

Tarım ve Bahçıvanlık Bahar Dönemi Eğitim...

İzmir’de Yaşar Üniversitesi öğrencileri karakılçık ekimindeSonraki Haber

İzmir’de Yaşar Üniversitesi öğrencileri...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel